Alles over onze elektrische fietsen

Ervaart u het gemak en het comfort al van een elektrische fiets? Lange toertochten kunnen fietsen door het gehele land. Van de straffe windstoten in de kust tot het heuvelachtige landschap in het Zuiden des Landes. Deze omstandigheden worden voor u een lachertje wanneer u met een van de elektrische fietsen van Keizers tweewielers uit de Goorn op pad gaat!

Wij zijn niet zomaar een elektrische fietsen dealer: Keizer Tweewielers is een erkend BOVAG fietsbedrijf. Wij vertellen u graag alles over onze e-bikes oftewel elektrische fiets. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijke informatie. Internet is een heel prettige manier om u te oriënteren voor uw aankoop, komt u daarna naar de vakhandel om te ervaren wat werkelijk bij uzelf past!

Keizer Tweewielers de elektrische fietsen specialist

De elektrische fiets is al jaren een enorm succes.Ook is het een prima vervoermiddel voor woon-werk verkeer. Wij doen mee aan diverse fietsplannen, ook een fiets leasen is geen enkel probleem (vraag naar de voorwaarden).

Keizer Tweewielers de elektrische fietsen ombouw specialist

Wij zijn specialist in het ombouwen tot elektrisch van: Bakfietsen, duo fietsen, tandems, stadsfietsen, hybride fietsen, loopfietsen. U  kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

De collectie van onderstaande merken is bij ons aanwezig.

gazelle-logo
download (1)
images (5)

Keizer Tweewielers is een erkend Bovag bedrijf, de werkplaatsbemanning zijn erkende Mecaniciens van de Elektrische wielerploeg.  Als lid van de elektrische wielerploeg krijgt u tips van voormalig prof wielrenner Henk Lubberding. wilt u gratis  lid worden?  www.bovag.nl

e-bike-specialist

De e-bike specialist staat voor:

– Onafhankelijk advies
– monteurs die zich jaarlijks laten bijscholen
– De beste ondersteuning en zekerheid van een goede e-bike
– Bovag Garantie op aankoop, onderhoud en reparatie van uw tweewieler

E-bike voordelen

-Altijd een “voor de wind “gevoel

-doordat het fietsen makkelijker gaat, ga je ook meer fietsen = gezond

– prima geschikt voor woon-werkverkeer, die auto kan de deur uit(tot ongeveer 15 km afstand)

– goed voor het milieu

– via de werkgever ook km vergoeding mogelijk voor de fiets