Keizer Tweewielers uw specialist om een fiets te kopen in de regio van Avenhorn.

Vanuit het hele dorp zijn wij op de fiets binnen 10 minuten te bereiken! Onze uitstekende service begint al voordat u bij Keizer Tweewielers binnen komt. Vanaf de dorpstraat zijn goed bereikbaar op slechts een steenworp afstand van het mooie Avenhorn. Ook hebben wij meerdere parkeerplaatsen voor de deur! Wanneer u binnenkomt staat een van onze medewerkers met een heerlijk kopje koffie voor u klaar. Dat is hoe wij dorpsgenoten gastvrijheid ontvangen wanneer u bij ons komt voor het inwinnen van informatie voor het kopen van een fiets.

In onze winkel bieden wij voor iedereen een geschikte fiets aan. Keizer Tweewielers heeft een uitgebreide collectie aan tweedehands en nieuwe fietsen staan. Voor de minder valide onder ons of de hulpbehoevende tijden het fietsen beschikken wij over elektrische fietsen. Uw fiets kopen Avenhorn doet u eenvoudig en met uitstekende service bij Keizer Tweewielers in de Goorn. Voor zowel E-bike als niet ondersteunende fietsen zijn wij al jaren een gevestigde naam in de regio!

Houdt u van kilometers fietsasvalt verslinden, omdat u zelf al een gedreven fietser bent? Dan zijn onze toerfietsen wellicht iets voor u! Onze tour fietsen zijn sportief en beschikkend over meerdere versnellingen die u door elk weertype heen slepen! Voor de minder gedreven gebruiker, die geen lange afstand fietst hebben wij goede degelijke stadsfietsen. Kortom een fiets kopen Avenhorn doet u in de hele regio bij Keizers Tweewielers!

Voor zowel de jonge onervaren als gevorderde fietsertjes hebben wij in elk budget een ruim assortiment aan kinderfietsen staan, zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Dus kom gerust even aanwippen voor een testrit op een van de vele modellen. Uiteraard hebben wij voor de beginnende fietsertjes beschermende kleding en accessoires, zowel voor hem als haar!

Onze extra service:

Een paar voorbeelden van onze service die u kunt verwachten bij het kopen van een fiets bij Keizer Tweewielers zijn:

  • Op maat aanpassingen maken
  • Diverse betalingsmogelijkheden
  • Op locatie levering
  • Voor aflevering een volledige controle en beurt

Nog niet overtuigend genoeg? Dat u een fiets kopen Avenhorn doet bij Keizer Tweewielers? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze winkel en onze gastvrijheid te ervaren! Vragen over hoe u bij ons komt of wat wij allemaal nog meer voor u kunnen doen kan u aan ons stellen door het contactformulier in te vullen.