Keizer Tweewielers uw specialist om een fiets te kopen in de regio van Heerhugowaard.

In onze winkel bieden wij voor iedereen een geschikte fiets aan. Keizer Tweewielers heeft een uitgebreide collectie aan tweedehands en nieuwe fietsen staan. Voor de minder valide onder ons of de hulpbehoevende tijden het fietsen beschikken wij over elektrische fietsen. Een fiets kopen Heerhugowaard doet u eenvoudig en met uitstekende service bij Keizer Tweewielers in de Goorn. Voor zowel E-bike als niet ondersteunende fietsen.

Onze uitstekende service begint al voordat u bij Keizer Tweewielers binnen komt. Vanaf de Westfriesiaweg zijn wij binnen 5 minuten goed bereikbaar vlak naast het mooie Heerhugowaard met meerdere parkeerplaatsen voor de deur! En wanneer u binnenkomt staat een van onze medewerkers met een bakkie koffie klaar voor u. Dat is wat wij West-Friezen gastvrijheid noemen voor wanneer u bij ons komt voor het kopen van een fiets.

Voor zowel de jonge onervaren als gevorderde fietsertjes hebben wij een ruim assortiment aan kinderfietsen staan. Ook onze kinderfietsen zijn in elk budget toegankelijk want wij hebben nieuwe en gebruikte fietsen staan. Kom gerust langs voor een testrit op een van de vele modellen. Uiteraard hebben wij voor de beginnende fietsertjes beschermende kleding en accessoires, zowel voor hem als haar!

Bent u zelf al een gedreven fietser en houdt u van kilometers? Dan zijn onze toerfietsen wellicht iets voor u! Onze tour fietsen zijn sportief en beschikkend over meerdere versnellingen die u door elk weertype heen slepen! Voor de minder gedreven gebruiker, die geen lange afstand fietst hebben wij goede degelijke stadsfietsen. Kortom een fiets kopen Heerhugowaard doet u in de hele regio bij Keizers Tweewielers!

Onze extra service:

Een paar voorbeelden van onze service die u kunt verwachten bij het kopen van een fiets bij Keizer Tweewielers zijn:

  • Op maat aanpassingen maken
  • Diverse betalingsmogelijkheden
  • Op locatie levering
  • Voor aflevering een volledige controle en beurt

Nog niet overtuigend genoeg? Dat u een fiets kopen Heerhugowaard doet bij Keizer Tweewielers? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze winkel en onze gastvrijheid te ervaren! Vragen over hoe u bij ons komt of wat wij allemaal nog meer voor u kunnen doen kan u aan ons stellen door het contactformulier in te vullen.