Keizer Tweewielers uw specialist om een fiets te kopen in de regio van Hoorn.

Keizer Tweewielers heeft een uitgebreide collectie aan tweedehands en nieuwe fietsen staan. In onze winkel bieden wij voor iedereen een geschikte fiets aan. Voor de ouderen onder ons die hulp nodig hebben tijden het fietsen beschikken wij over elektrische fietsen. Een fiets kopen Hoorn doet u eenvoudig en met uitstekende service bij Keizer Tweewielers in de Goorn.

Onze service begint al voordat u bij Keizer Tweewielers door de voordeur komt. Vanaf de A7 zijn wij binnen 10 minuten goed bereikbaar onder de rook van Hoorn met meerdere parkeerplaatsen voor de deur! En wanneer u binnenkomt staat een van onze medewerkers met de koffie voor u klaar. Dat is wat wij West-Friezen gastvrijheid noemen voor wanneer u bij ons komt voor het kopen van een fiets.

Voor zowel de jonge beginnende en gevorderde fietsertjes hebben wij een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte kinderfietsen staan. Kom gerust langs voor een testrit op een van de vele modellen. Uiteraard hebben wij voor de beginnende fietsertjes beschermende kleding en accessoires, zowel voor hem als haar!

Bent u zelf al een fervent fietser? Dan zijn onze toerfietsen wellicht iets voor u! Onze tour fietsen zijn sportief en beschikkend over meerdere versnellingen, soms wel tot 35! Voor de frequente gebruiker, maar geen lange afstand fietsers hebben wij ook goede degelijke stadsfietsen. Kortom een fiets kopen Hoorn doet u in de hele regio bij Keizers Tweewielers!

Onze extra service:

Een paar voorbeelden van onze service die u kunt verwachten bij het kopen van een fiets bij Keizer Tweewielers zijn:

  • Op maat aanpassingen maken
  • Op locatie levering
  • Voor aflevering een volledige controle en beurt
  • Diverse betalingsmogelijkheden

Nog steeds niet overtuigt, waarom u een fiets kopen Hoorn doet bij Keizer Tweewielers? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze winkel en  onze gastvrijheid te ervaren! Vragen over hoe u bij ons komt of wat wij allemaal nog meer voor u kunnen doen kan u aan ons stellen door het contactformulier in te vullen.