Keizer Tweewielers uw specialist om een fiets te kopen in de regio van Purmerend.

Keizer Tweewielers heeft een uitgebreide collectie aan nieuwe en tweedehands fietsen staan. In onze loods bieden wij voor iedereen een geschikte fiets aan. Voor de ouderen onder ons die hulp nodig hebben tijden het fietsen beschikken wij over elektrische fietsen. Een fiets kopen Purmerend doet u eenvoudig en met uitstekende service bij Keizer Tweewielers in de Goorn.

Onze service begint al voordat u bij Keizer Tweewielers door de voordeur komt. Vanaf de A7 zijn wij binnen 10 minuten goed bereikbaar met meerdere parkeerplaatsen voor de deur! En wanneer u binnenkomt staat een van onze medewerkers met de koffie voor u klaar. Dat is wat wij West-Friezen gastvrijheid noemen voor wanneer u bij ons komt voor het kopen van een fiets.

Voor de gevorderde en jonge beginnende fietsers hebben wij een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte kinderfietsen staan. Kom gerust langs voor een testrit op een van de vele modellen. Uiteraard hebben wij voor de beginnende fietsers beschermende kleding en accessoires zowel voor hem als haar!

Bent u zelf al een fervent fietser? Dan zijn onze toerfietsen wellicht iets voor u! Sportief en beschikkend over meerdere versnellingen. Voor de frequente gebruiker, maar geen lange afstand fietsers hebben wij ook goede degelijke stadsfietsen. Kortom een fiets kopen Purmerend doet u in de hele regio bij Keizers Tweewielers!

Onze extra service:

Een paar voorbeelden van onze service die u kunt verwachten bij het kopen van een fiets bij Keizer Tweewielers zijn:

  • Leveren op maat
  • Leveren op locatie
  • Onderhoudsbeurt voor aflevering
  • Meerdere betalingsmogelijkheden

Wilt u nog meer overtuiging waarom u een fiets kopen Purmerend doet bij Keizer Tweewielers? Kom dan gerust langs in onze winkel en ervaar onze gastvrijheid! Vragen over hoe u bij ons komt of wat wij allemaal nog meer voor u kunnen doen kan u aan ons stellen door het contactformulier in te vullen.