Keizer Tweewielers uw specialist om een fiets te kopen in de regio van Ursem.

Vanaf Ursem zijn wij binnen 15 minuten te bereiken! Onze uitstekende service begint al voordat u bij Keizer Tweewielers binnen komt. Vanaf de dorpsstraat zijn goed bereikbaar op slechts een steenworp afstand van het mooie Ursem. Wij hebben meerdere parkeerplaatsen voor de deur waar u altijd kan parkeren! En zodra u binnenkomt door de voordeur staat een van onze medewerkers met een heerlijk kopje koffie voor u klaar. Dat is hoe wij onze klanten gastvrij willen ontvangen voor wanneer u bij ons komt voor het inwinnen van informatie voor het kopen van een fiets.

Voor zowel de jonge onervaren als gevorderde fietsertjes hebben wij in elk budget een ruim assortiment aan kinderfietsen staan, zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Dus kom gerust even aanwippen voor een testrit op een van de vele modellen. Uiteraard hebben wij voor de beginnende fietsertjes beschermende kleding en accessoires, zowel voor hem als haar!

In onze winkel bieden wij voor iedereen een geschikte fiets aan. Keizer Tweewielers heeft een uitgebreide collectie aan tweedehands en nieuwe fietsen staan. Van goede 5de hands fietsen tot de allernieuwste elektrische fietsen. Uw fiets kopen Ursem doet u eenvoudig en met uitstekende service bij Keizer Tweewielers in de Goorn. Voor zowel E-bike als niet ondersteunende fietsen zijn wij al jaren een gevestigde naam in de regio!

Houdt u meer van zelf de kilometers te trappen? Dan zijn onze toerfietsen wellicht iets voor u! Onze tour fietsen zijn sportief en beschikkend over meerdere versnellingen die u door elk weertype heen slepen! Voor de minder gedreven gebruiker, die geen lange afstand fietst hebben wij goede degelijke stadsfietsen. Kortom een fiets kopen Ursem doet u in de hele regio bij Keizers Tweewielers!

Onze extra service:

Een paar voorbeelden van onze service die u kunt verwachten bij het kopen van een fiets bij Keizer Tweewielers zijn:

  • Diverse betalingsmogelijkheden
  • Op maat aanpassingen maken
  • Op locatie levering
  • Voor aflevering een volledige controle en beurt

Twijfelt u nog dat u een fiets kopen Ursem bij Keizer Tweewielers doet? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze winkel en onze gastvrijheid te ervaren! Vragen over hoe u bij ons komt of wat wij allemaal nog meer voor u kunnen doen kan u aan ons stellen door het contactformulier in te vullen.

.