Keizer Tweewielers uw specialist om een fiets te kopen in de regio van Volendam.

Keizer Tweewielers heeft in haar winkel een uitgebreide collectie aan nieuwe en tweedehands fietsen staan. Daarnaast leveren wij voor iedereen een geschikte fiets op aanvraag. Wij beschikken namelijk voor de minder valide onder ons of de hulpbehoevende tijden het fietsen over elektrische fietsen, maar kunnen ook fietsen naar elektrische fietsen ombouwen. Een fiets kopen Volendam doet u eenvoudig en met uitstekende service bij Keizer Tweewielers in de Goorn. Voor zowel E-bike als niet ondersteunende fietsen.

Onze uitstekende service begint al voordat u bij Keizer Tweewielers binnen komt. Vanaf de N247 zijn wij binnen 10 minuten goed bereikbaar vanaf het mooie Volendam met meerdere parkeerplaatsen voor de deur! Zodra u binnenkomt staat een van onze medewerkers met een bakkie koffie voor u klaar. Dat is wat wij West-Friezen gastvrijheid noemen voor wanneer u bij ons komt voor het kopen van een fiets.

Bent u zelf een gedreven fietser en houdt u van vele kilometers fietsen? Dan zijn onze toerfietsen wellicht iets voor u! Onze tour fietsen zijn sportief en beschikkend over meerdere versnellingen die u door elk weertype heen slepen! Voor de minder gedreven gebruiker, die geen lange afstand fietst hebben wij goede degelijke stadsfietsen. Kortom een fiets kopen Volendam doet u in de hele regio bij Keizers Tweewielers!

Voor zowel de aller jongste als pubers hebben wij fietsen een ruim assortiment aan kinderfietsen staan. Kom gerust langs voor een testrit op een van de vele modellen, want ook onze kinderfietsen zijn in elk budget toegankelijk door de nieuwe en gebruikte fietsen die wij hebben staan. Uiteraard hebben wij voor de beginnende fietsertjes beschermende kleding en accessoires, zowel voor hem als haar!

Onze extra service:

Een paar voorbeelden van onze service die u kunt verwachten bij het kopen van een fiets bij Keizer Tweewielers zijn:

  • Voor aflevering een volledige controle en beurt
  • Op maat aanpassingen maken
  • Diverse betalingsmogelijkheden
  • Op locatie levering
  • Koffie!

Nog niet overtuigend genoeg? Dat u een fiets kopen Volendam doet bij Keizer Tweewielers? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze winkel en onze gastvrijheid te ervaren! Vragen over hoe u bij ons komt of wat wij allemaal nog meer voor u kunnen doen kan u aan ons stellen door het contactformulier in te vullen.